/Johnni

onsdag 20 maj 2009

Edvard Persson vs. Kronblom

Malmö och Örebro kommer att spela 1-1 ikväll.

Först gör Roni Porokara 1-0 efter att Vinzents snubblat på högerkanten. Kvitteringen kommer från Wilton som får 90 minuter för första gången.

/SB - som ser matchen på jobbet
2-o till dom himmelsblå!
Gische gör första.
/Edvin -som också missar matchen

Med andan i halsen....

vinner vi! Två ett till Malmö. Wilton ettan, Labbe tvåan.

Kommer tyvärr inte till After idag.

saar vi
/D

Utskåpning

Ösk har inte skuggan av en chans och vi vinner med 3-0 ikväll. Jag vet inte om jag hinner med något besök på sunk-After, iallafall önskar jag er en trvlig kväll.
Första görs av Daniel Andersson.
Puss och hej

/J

Surt surt surt

Vi kan inte göra mål! Piss.

Idag lyckas vi göra ett, men det gör Örebro också. 1-1, målskytt Larsson.

Jag kommer till After.

/ Lundis

tisdag 19 maj 2009

1-0

Wilton gör't.

Lundis: Gör tabellen själv nästa gång (denna gång?) så blir det nog rätt. :)

Någon annan som kommer till After imorrn?

F Kapello

söndag 17 maj 2009

Bajen mot superettan

Ja ja. Vinst idag igen.

Självklart vinner MFF med 3-0 och det är ingen mindre än Wilton som hänger Malmös första. Daniel Larsson spurtar sedan in tvåan innan Wilton gör sitt andra för dagen.

/ Svemp da Bemp

HaIF-MFF

Ett noll till de himmelsblå!

Wilton gör't!!! Han är så jävla het nu alltså, innan målet träffar han ribban två gånger.

Förresten, är det helt kört att se matchen eller? Ingen chans att köpa avv MFF Support på After?

Edvin

Soliga Söder

Idag är det vår dag på Söder. Jag är tämligen säker på att vi leder med två mål innan paus, och när spelarna kommer ut till andra halvlek stormar Bajenfansen planen och matchen avbryts. 0-3 till oss.

Innan dess är det ju Labbe som gör ettan och Ofere tvåan. Matchen är slut kl 18.00. Senast.